Over ons

Wie wij zijn


Beleef is een jong en fris bedrijf dat je helpt om echt te ontspannen in jouw spaarzame vrije uurtjes. Onze speerpunten zijn persoonlijke aandacht en balans! Je kunt momenteel bij ons terecht voor massages en diverse ontspannende producten.


Shannon de Winkel is initiatiefneemster van Ontspanningspraktijk Beleef en afgestudeerd in Welness & Lifestyle. Met inmiddels een flinke dosis kennis en ervaring helpt zij mensen graag rust ervaren in meestal drukke levens. 


Samen zijn en voor elkaar zorgen is voor mij een tweede natuur. Als jongste uit een gezin van zes, waar veel liefde en aandacht was voor elkaar, zit dit er bij mij helemaal ingebakken. De combinatie van het masseren en het ondernemen geeft mij veel voldoening. 

Beleef meer!

Ontspanningspraktijk Beleef is meer dan massages en behandelingen. Wij streven er naar om ons ledenbestand op een leuke en gezellige manier samen te brengen en te activeren. Neem contact met ons op en prik samen de datum voor jouw volgende rustmomentje. Luister naar je lichaam.

Tot snel!