Over ons

Wie wij zijn


Beleef is een jong en fris bedrijf dat je helpt om echt te ontspannen in jouw spaarzame vrije uurtjes. Onze speerpunten zijn persoonlijke aandacht en balans! Je kunt momenteel bij ons terecht voor massages en diverse ontspannende producten.


Shannon de Winkel is initiatiefneemster van Ontspanningspraktijk Beleef en afgestudeerd in Wellness & Lifestyle. Met inmiddels een flinke dosis kennis en ervaring helpt zij mensen graag rust ervaren in meestal drukke levens. 


Samen zijn en voor elkaar zorgen is voor mij een tweede natuur. Als jongste uit een gezin van zes, waar veel liefde en aandacht was voor elkaar, zit dit er bij mij helemaal ingebakken. De combinatie van het masseren, begeleiden bij het sporten en het ondernemen geeft mij veel voldoening. 

Jeanine de Winkel is sociaal, energiek, sportief, opgeleid tot zelfstandig kok, bewegingscoach en masseuse! Het totaalpakket om te bouwen aan een gezonde leefstijl. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse branches, waarbij ik tot de conclusie ben gekomen dat ik deze drie branches graag wil combineren en niet wil focussen op één vakgebied. Ik word blij van afwisseling in mijn werk.

Met veel nieuwe energie ga ik aan de slag bij Beleef en start ik daarnaast met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Een spannende combinatie! Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen ontspannen en ontzorgen, eventuele klachten te verminderen en een luisterend oor te bieden. Ik sta voor jullie klaar op de woensdagmiddag en donderdagochtend!